This song is the cross that I bear

Har varit iväg med mammsen och gjort lite ärenden idag, Ikea, ekohallen och lite annat :) kul och göra ngt tillsammans ibland, vi brukar ju inte va lediga samtidigt :P tänkte ta en runda till mobilia ikväll och leta efter lite presenter & julklappar!

Suttit och aaaasgarvat framför datorn, någon som kmr ihåg Gellieman - Aicha?.. typ ett web wonder som kom ut typ 2002, det gick rykten om att han hade tagit självmord :S tråkigt, han har iallafall fått mååånga människor att skratta! Iaf, ta en titt!..
JUST DET! hur lägger man upp youtube klipp på bloggen?

I wake up scared, I wake up strange.
I wake up wondering if anything in my life is ever going to change
I wake up scared, I wake up strange
and everything around me stays the same

We've got these chains, hang 'round our necks,
people want to strangle us with them before we take our first breath.
Afraid of change, afraid of staying the same when temptation calls...


it's all for the best, of course it is

Ny dag - äta jobba sova dö.. ;P
Börjar jobba 17.30 och är så himla trött på att hela tiden ha stängningar. Men visst, men ska va glad att man HAR ett jobb!
Har nyss varit ute en runda med Bubben, han har hållt på o varit helt kelsjuk hela förmiddagen, jobbiga vovvsing :)
Och nu är det dax att hoppa in i duschen o rycka upp sig!

Varför börjar jag alltid gilla saker som blir så mainstream?!
Jag känner mig som en 13-åring men jag är 20, herrgud börjar bli gammal :P
Sagan om ringen, Harry Potter, Star Wars, the Twilight Saga, True blood, Tokio Hotel, Idol 2009, Merlin. 
Låter som en jättenörd och det är jag nog! Men gud vem skulle inte vilja vara en alv eller en vampyr och ha en prins som pojkvän?
En del av mig tror och hoppas att det finns någon typ av övernaturliga varelser i vår värld. Var skulle annars alla berättelser komma ifrån? Jag hoppas iallafall, får då blir allt mycket mer spännande!




Don't forget to smile, 'cos it will come back to you!
Puss

Just stay, come on, I'm waiting

..for you

Stängning, skola, julklappshopping, GLASSBILEN (flera år sen sist haha), skitsnack, desperate hemmafruar och nu blir det strax "Merlin". Merlin är en serier som sänds på BBC och handlar om trollkarlen Merlin som var menad att stå vid kung Arthurs sida. Denna serie är dock ganska fiktiv och lite mer ungdomligt skildrat, bl a eftersom Merlin & Arthur är lika gamla. Men bra är den iallafall! Rekommenderas för nördar som mig :P


 

Julkänsla. jag tror att det är något man måste arbeta upp, som att ett litet barn som längtar efter lördagsgodis. Om man liksom räknar dagarna fram tills lördagen blir godiset lite godare ;) 
Längtar man inte, dvs förbreder/pyntar/klappar upp inför julen så är den helt plötsligt där och över..
Det var längesen jag peppade upp julkänslan men i år har det varit ganska ensamt och så bestämde jag mig för att "get into the christmas spirit" så nu sitter jag här med mina klappar klara & mina jullyktor tända. Ganska mysigt, men djupt inne finns det fortfarande en gnutta av det där kvar...

Kommer det alltid vara såhär, utan...?

 


RSS 2.0