Jag och Lillasyster



Jag och Felicia på nyårsafton, här fixar vi till oss en aning :)
Varför är det så stora krav på att Nyår måste vara en perfekt partykväll, typ inte från denna värld?
Strange, tycker att Midsommar oftast blir roligare o kanske är det för att people är mer relaxed då?

duktiga jaag!

Har varit och tränat idag och jag känner mej sjukt duktig, men köpte ett marabou daim efter och det ska tydligen vara ca 1080 kcal om jag fattat det rätt i ett 200 g marabouchoklad!! Är det inte sjuuuukt mkt? Haha så ja jag hat kanske inte varit så duktig, men jag försökte iaf hehe!
Choklad är en flickas bästa vän... iallafall min bästa vän hehe! pathetic ju! :P
Eller så kan man säga som Beyonce (tror jag det var.. :S) att choklad är bättre än sex! höhöö  :P

Vilket Hollywood-par är sötast/snyggast?
Jag måste säga att jag tycker att Hayden Christensen och Rachel Bilson är ett sjukt snyggt par iallafall! :)



Jordin Sparks - One step at a time (passar väldigt bra in på mitt liv just nu...)

Jem and the Holograms

Någon som minns den tecknade tv-serien "Jem and the Holograms"? Jag (troor) att jag brukade titta på den när jag var liten, ni vet man får en sån instant flashback och så blir man helt plötsligt på skitbra humör! :) Minnet e inte som det var förr hehe ;)
Jerrica Benton ärver sin pappas skivbolag Starlight records (eller ngt) och skapar ett alterego i Jem, sångaren i hennes band Jem and the Holograms. Deras konkurrenter är "The Misfits" som borde varit inspärrade om detta hade utspelat sig i verkligheten, haha!
Deras låtar är gulliga och dessutom har ju alla så sjukt coola outfits! Åh vad jag önskar att jag levde på 80-talet! Eller ja, jag fick ju uppleva två månader ca av det men det minns man ju inte så mkt av...
Ta en titt på youtube (vet dessvärre inte hur man lägger in klipp, ngn som vet?)

Här är lite heta pics av dem:




a better person :)

hehe har ju inte bloggat så mkt men man ska ju känna för det annars e det ju ingen mening med det inte sant ? :D
ska ha ledigt en vecka nu så det ska bli superskönt även om jag skulle behöva spara lite extra till Berlinvistelsen i april/maj!! Åh jag längtar! :D

Har någonsin känt er ensamma, misslyckad, ångerfulla och talanglösa? Ibland känner jag mig på det viset. Kanske är jag för självkritisk ibland men jag tror att man måste vara lite självkritisk för att utvecklas och förbättras som person, ganska logiskt egentligen ju.
Jag har lätt för att överanalysera saker och att fastna vid tanken av det ämnet, men när verkligheten kallar vet jag att jag är mer lyckligt lottad än många andra människor här i världen. Det är dags att börja uppskatta och vara tacksam för det man har här i livet, för vilken dag som helst kan någon man älskar försvinna från en! Jag kan inte förstå hur människor kan bete sig som om det är hela världen att man får en kall hamburgare på McDonald's eller att man får vänta ett tag i en kö när det finns människor ute i världen som svälter och kämpar för sin överlevnad varje dag.. Det är fan dags att vakna upp, även för min egen del.
Vad kan jag som enskild individ göra för andra? Det finns så otroligt mycket, men att som medmänniska bara vara vänligt bemötande mot andra kan göra en person lite gladare och det kan vara en bra början. Det är småsakerna man gör som oftast betyder något i det långa loppet.
För ett tag ska jag glömma ensamheten, glömma känslan av att ----- glömma att jag inte har något hemlig talang (höhöö), och samtidigt minnas att jag inte kan göra något ogjort - att det finns anledning till att jag är där jag är idag, minnas att jag bara är 19 år gammal och inte glömma att detta förmodligen bara är början av mitt liv om ödet vill mig väl!
Jag skall fortsätta att förbättras och utvecklas som människa varje dag i mitt liv, det är mitt livsmål och så får vi ser vart det leder mig.


RSS 2.0