Logik eller Magi?

Fyyy idag mår jag inte så bra. Ska bara ta en dag med massa film och godis. Hade jättekul igår iallafall, bortsett från det att en kompis till mig typ körde in i diket.
Det konstigaste var att precis innan den personen som körde ner i diket ringde o sa vad som hade hänt sa Sandra på skoj att hon säkert hade kört ner i diket eller nått. Så vi trodde ju hon skojade först.
Har läst en del böcker om sånna saker, typ tankeläsning/överföring, telepati, att vara synsk osv.. Tycker det är intressant för att även om det inte finns några som helst bevis för att tankeläsning mm. verkligen finns så finns det ju inte heller något som på något sätt motbevisar det.
Vi kan inte undgå att hamna i sånna oförklarliga situationer ibland där vi undrar om det som nyss hände verkligen var på riktigt. Ett oförklarligt fenomen, men mycket fascinerande att vi människor skiljer oss så från alla andra varelser på jorden. Fast ja, det gör vi ju kanske inte egentligen, det är säkert så att vi har lättare att relatera till hur en människa tänker istället för en krokodil. Vi litar ofta på hur vi själva och de runt om oss fungerar, att vi bara bortförklarar små saker som vi kanske hade kunnat gräva djupare i. Sorry, jag vet att jag ibland har sjuka funderingar & formuleringar.

Oscarsgalan ikväll va? Får se om jag orkar, nu har iallafall far min fått för sig att grilla mitt i snöstormen hahaha!
Det är ju faktiskt hans B-day idag så det kan väl vara ok.
Hihi min lillasyster fyller år på Fettisdagen, jag är en torris! Felle din fettis :P hihi it's civil war but nothing civil about it ;)



Himlen är ett mysterium i sig, jag kan sitta och beundra den i flera timmar i sträck, dag som natt.
Undrar var den tar slut, vart den leder... Eller så är den oändlig. Det enda som skrämmer mig är en värld utan slut.

I don't like living under your Spotlight



Well, I don't like living under your spotlight
Just because you think I might find somebody worthy
Well, I don't like living under your spotlight
Maybe if you treat me right, you won't have to worry

Stackars Ruff!!

Min farfars hund Ruff (och Butchers bror) höll på o drunkna häromdagen... Folk bara snackar om att människor som låter sånt hända inte borde ha hund. Folk bara uttalar sig om så mkt de inte vet, visst det är ett ansvar i sig att vara hundägare och man måste vara försiktig och uppmärksam på att hundarna är kopplande i sånna situationer som denna men man kan inte förutse allt. Det var massor av andra hundar som sprang runt på isen och det var bara tur i oturen att Ruff klarade sig, änglavakt. Min farfar hade aldrig låtit han bara drunkna, han höll på att hoppa i efter honom (vilket kanske inte är världens smartaste grej, men det rätta att göra) men så fick de syn på livbojen. Lilla Ruff!
Nu kan kanske alla som har hund vara mer uppmärksamma på sånt här för att inte hamna i samma situation..

Busy day

Skulle ju som sagt egentligen gå och kolla tatueringar med emma i stan igår men vi bestämde efter ett tag att vänta med det och istället blev det shopping haha! För mig blev det en klänning, två par snygga mjukisbyxor, en rosa tjocktröja och ett par jeans! Jag är nöjd! Sen mötte jag upp Linda Hodan och Blerta för "plugg" med det blev seven-eleven och subway och massa musik i Hodan bil istället, så nu är det kriiiiis inför provet haha! Och när jag precis kommit hem, trött o halvsjuk som jag var ringer Johanna och Sara och frågar om jag ska med till Lilla torg o chillkröka lite och lättövertalad som jag är hänger jag ju på!
Hektisk men rolig dag igår iallafall!!
Imorse vaknade jag av barnskrik och förstod direkt att mina små kusiner var på besök, Nicole och Oliver - världens sötaste ungar! Sen kom morfar på besök med hans hund Riff (Butchers brossa) så det blev en mysig lördagsfrukost här hemma. Oliver är så söt, han är snart 3 år och så skulle han ge Riff en bulle med ost på och efter att han gett den utbrister han: "Han äääälskade deeen!" Haha barn kan vara jobbiga med i slutändan kan man inte motstå dem haha :)

Btw, Tatueringen ska jag ha typ från halsen ner mot ryggraden och det ska stå "there is nothing more beautiful than a dream to shape the future" på alviska. För att jag är en sann drömmare och en hängiven Tolkien fantast. Simple, plain och personligt :) tycker jag iaf! Ska kolla tatuerare i Lund nästa vecka med Emma!

jag måste piggna till för ikv, kmr ju bli skitkul, egen dj o allt!! :)
SEEEIIIS


schiiiiet - morgonens träningspass!

haha precis när jag höll på och skriva här så ringer det på dörren, vad händer?... Jo jag springer ner o ser att dörren till baksidan är öppen, men hinner knappt reagera så jag öppnar dörren till framsidan först. Där står en hundägare som säger att Butcher har rymt... Ahaa så han har öppnat balkongdörren själv!! Jävla byracka haha! Hon säger att han är ute på fältet och leker men ingen får tag i honom för han lyssnar inte på inkallning. Jag springer ut o skriker som en galning men Butcher lyssnar ju såklart inte på mig heller, han tror bara att jag leker med honom. Efter massa spring & skrik får en annan hundägare till slut fast honom *ppppuh* fast nu tror alla på området att jag är galen och att min är mästaren över mig. Men han är tillbaks iaf ;) och han fortsätter pipa här hemma...

Iallafall, ska till stan nu och kolla tatueringar med emma och sen ska jag möta upp mamma o handla lite o sen ska jag plugga med tjejerna på bibblan, tror att jag behöver lite avkoppling ikv så ska försöka satsa på ett hemmaspa! Myyysigt!
Och imorgon är det PARTY! :D


fast här ser jag ju inte så partysugen ut höhööö :P
Go' weekend allesammen :D

Jag är nog världens segaste människa...

Shit asså vad har jag gjort idag? NADA! absolut inget vettigt förutom att snacka i telefon och röka, vilket inte är så nyttigt för mig.. Men jag tror att alla behöver sånna dagar där man bara kan få lov att göra ingenting, rensa ut lite, tänka fritt och bara vara. Även om mina sådana dagar har blivit lite för många på sistone (!!)
Jag får väl göra lite extra imorgon då; här är veckans to do list:
- Åka in till banken
- Plugga med kollegorna
- Bio (eller nja, inte måste men underhållning.. hehe)
- Middag hemma hos Hanna i Lomma med töserna
- Fest hos Ivonne (köpa present osv)
- Kanske utgång med kusinerna
- Städa

Inte så mkt vettigt där heller haha. Måste förresten se upp för sånna här planeringslistor, sist jag höll på med sånt drev det mig till vansinne.. Jag planerade varenda minut av mitt liv. Seriöst. Som man kan se blev jag ju botad från den där sk "tvångstanken", kanske fööör bra botad med tanke på att jag latar mig hela tiden nu!!

Bara lite om min vanliga vardag.. hmmm.

Pauline - Give me a call

Får man ta med sig hunden in i himeln?

Har varit en lugn morgon, ledig ju :) Har bara varit ute med Butcher och Ronja, druckit morgonkaffet och läst på lite för provet i Fodevarehygiene. Ska kanske på bio idag eller kanske gå och träna så det händer inte så mkt idag!




Butcher/Bullen/Butchie/Bubben
Här är han bara några månader men nu är han typ 1½ år och väger mer än vad jag gör! :O och Ronja är hans mami btw, och hon väger inte ens hälften av vad han gör. Haha.

Har tänkt på det här att Chris Brown är anklagad för misshandel på Rihanna, undra vad som är sant och inte. Verkar ändå konstigt att två personer som är så kända (och trots allt ändå hållt sitt liv ganska privat hela tiden) bara låter en sån här händelse bli offentlig direkt :S Kanske bara ett PR-trick, eller så ljuger någon av dem? Who knows in Hollywood?
Aja, det är mkt möjligt att Chris har slagit henne vilket verkligen inte är ok men tror nog att båda två har sin skuld i det hela. Hoppas dom kan lösa det på ett bra sätt iallafall för båda två är riktigt bra artister.

Our song is the way you laugh,
the first date man I didn't kiss him and I should have,
and when I got home, 'fore I said amen,
askin' God if he could play it again..

Taylor Swift - Our song
väldigt bittersweet..

Narcissisten i mig..


Ska jag lyckas denna gång?

Okej, så nu tänkte jag börja blogga igen för femtielfte gången.. Undra hur många bloggar jag har startat och lagt ner egentligen. Iallafall, kände att jag behövde skriva av mig lite - har ju så mkt dötid nuförtiden, men men.  Får vi se om jag lyckas blogga regelbundet denna gången då... Put me to the test.

Kan börja med att kartlägga helgens up's and down's dåråå:
- Fredagsshopping med Johanna: Hissar det trevliga sällskapet men dissar Malmös utbud av shopping. Hittade INGET i någon affär i hela stan. Men jag fick iallafall med mig balsam från Aussie (rekommenderas starkt, det va helt mirakulöst för min slitna kalufs) och värmeskyddande/rakt hår spray elr liknande från Lee Stafford, doftar underbart!
- Kalas hos moster: Min moster fyllde år på lördagen så jag slapp att försöka sysselsätta på annat vis för att undvika Alla hjärtansbajsdag.. Fast jag brukar inte bry mig så mkt om sånt iallafall, varken singel eller som upptagen :O hööö
- Plugg med Hodan: Söndagen blev det "plugg" med Hodan, vi har sånt prov i Mathygien för jobbet och tur va det att vi kollade igenom vad det handlade om redan nu för d va nämligen gaaanska mkt, och plus att det är på danska och att man måste ha 75% rätt för att klara sig :S Inte särskilt schyst! + Kemi och biologi (se mikroorganismer) är inte riktigt är min starkaste sida. Tur var iaf att Hodan alltid har sånt flyt med sig, hon parkerade mitt i stan där man får stå max 15 min och hon står där ca 3 h utan att få en enda bot! :P Sedan blev det även en kvällspromenad med Emma.
Så sammanfattningsvis blev det ett lugn och dessutom vit helg, way to go Linda!
Är även ledig imorgon så det kan ju näästan inte bli bättre :)


The Pretty Witch - 
Ever since the days of Eden
Apples have been man's desire.
How overjoyed I am to think, sir,
Apples grow, too, in my garden.


RSS 2.0